18 oktober 2021, Ouddorp - Op 2 oktober j.l. vierden Wim en Irene Lobensteijn hun 55-jarig huwelijk in De Overkant in Ouddorp. Zij deden hun familie en vrienden de geweldige suggestie een donatie voor Inloophuis de Boei te doen. "Afgelopen dinsdag 12 oktober overhandigden zij onze voorzitter een enveloppe met daarin het fraaie bedrag van €500,00. Op de foto hieronder vindt de formele overhandiging hiervan plaats. Nogmaals heel hartelijk dank hiervoor namens bestuur en de gastvrouwen!" Lees meer en bekijk ook de Agenda >>>

Verslag

In de middag was er een zeer interessante lezing c.q. uiteenzetting over het onderwerp: “borstkanker en hoe en wat daarna” door Marieke Breunesse van de Borstkankervereniging Nederland en waar de aanwezige gasten op heel veel vragen een uitgebreid antwoord ontvingen. Al met al een zeer geslaagde bijeenkomst.

Agenda de Boei

26 oktober:

Op 26 oktober gaan we in de middag macrameeën onder leiding Annelies Taale. De kosten hiervan komen voor rekening van ons Inloophuis. Uiteraard wordt een vrijwillige bijdrage zeer op prijs gesteld. Wel graag aanmelden vóór 23 oktober 2021 via mailadres: info@deboeigo.nl of stuur een appje/bel naar tel. 06 1972 1167.

9 november:

Nog nader in te vullen.

23 november:

Gastvrouwen verzorgen een bloemschikcursus

14 december:

Een uitgebreide lunch om het jaar af te sluiten.

U bent van harte welkom in ons Inloophuis, Dijkstelweg 33 te Ouddorp van 10.00 uur. Voor koffie en thee en een koekje daarbij wordt gezorgd. Uw lunch graag zelf meenemen.