YFC GO (Youth for Christ jongerenwerk op Goeree-Overflakkee) is gestart: "Eindelijk was het zover! De bus werd bestickerd door onze vrienden van Dsign op het terrein van onze vrienden JD Repair. Tegelijkertijd hebben Maurice, Vjordis en Ariëtte hard gewerkt om het dak en de velgen prachtig zwart te schilderen (op moment van schrijven is het werk nog niet helemaal klaar, toch alvast een sneak peak hieronder). We zijn heel dankbaar dat deze week het jongerenwerk officieel van start is gegaan!" Lees hieronder meer.

Start jongerenwerk in de dorpen

Nadat we verschillende algemene events gedraaid hebben gaan we nu écht in de dorpen aan de slag. Zoals van tevoren uitgedacht beginnen we in Dirksland en Stellendam. Afgelopen dinsdag waren we in Dirksland, donderdag 14 oktober staan we vanaf 19:30 uur bij de ijsbaan in Stellendam.

Betrokken op de jeugd!

Betrokken zijn? Wilt u/ wil jij ook betrokken zijn door middel van gebed, jongerenwerk, ondersteunende werkzaamheden of financiële ondersteuning? Geef je dan op via onze website. Dit kan via deze knop!

"Met veel dankbaarheid en hoopvolle verwachtingen zien we de toekomst tegemoet!"