Ouddorp - Praiseband eXalt uit Ouddorp is in lijn met de verruiming van de Covid-regels na ruim een jaar weer opgestart met repeteren en gaan binnenkort weer optreden in verschillende kerkdiensten. "eXalt is een interkerkelijke band welke bestaat uit een groep enthousiaste mensen van verschillende leeftijden die door muziek en zang op een aansprekende en laagdrempelige manier het evangelie van God willen uitdragen. De naam eXalt, betekend letterlijk 'verheffen en prijzen'. Wij zouden onze band graag willen gaan versterken met twee zangeressen." Lees hieronder meer.

Het doel van onze Praiseband is daarom dus ook dat wij onze stemmen en handen verheffen naar God de Vader, Jezus de Zoon en de Heilige Geest. Wij willen Hem met onze muziek en zang lof prijzen en Hem aanbidden.

Dit doet deze band vooral door optredens in thema- en jongerendiensten, erediensten, praise, benefiet en andere samenkomsten waarbij het zingen, de muziek en meditatie tot eer van Gods grote naam centraal staat. De eigentijdse liederen zijn zowel Nederlands- als Engelstalig. Zo zingen we grotendeels opwekkingsliederen en muziek van artiesten en bands zoals; Sela, Chris Tomlin, Martin Smith, Bethel, Hillsong en Casting Crowns.

Oproep

Wij zouden onze band graag willen gaan versterken met twee zangeressen.

Is zingen jouw passie, ben je muzikaal, durf je initiatief te nemen, heb je geen podiumvrees en…. ben je in staat om wekelijks op maandagavond in Ouddorp te komen oefenen en regelmatig op te treden in diensten….?! Dan zoeken wij jou!!

Interesse? Stuur ons dan een mailtje, bel of stuur een berichtje naar Peter Tieleman tieleman.cp@gmail.com of 06-11924647. Ook voor het maken van afspraken voor optredens kan contact opgenomen worden met bovengenoemde.

Ps. Bij teveel aanmeldingen zullen we helaas een keuze moeten maken