Middelharnis - "Zondagavond 3 oktober is de ontknoping te zien bij SBS6." Een spannend vooruitzicht voor vijf inwoners van Middelharnis (postcodegebied 3241). Zij nemen plaats in de studio van ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ en strijden om prijzen tot wel vijf miljoen euro. Of de inwoners van Middelharnis daadwerkelijk in de prijzen vallen, is zondag 3 oktober vanaf 20.00 uur te zien bij SBS6.

Vervolg
Fons (68) is één van de gelukkigen die plaatsneemt in de studio: "Ik vind het leuk om een keer in de studio aanwezig te zijn! Ik laat het allemaal op me afkomen. Misschien heb ik een beetje geluk en ga ik met een prijs naar huis. Ik vind het in ieder geval al mooi om mee te maken!"

De vijf inwoners van Middelharnis zijn samen met inwoners van negen andere wijken uit heel Nederland aanwezig in de studio. Eén van de 50 aanwezigen maakt kans de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel’ te spelen en kan met dit spel een geldbedrag tot wel vijf miljoen euro winnen.
Of de inwoners van Middelharnis in de prijzen vallen, is op zondag 3 oktober van 20.00 tot 21.30 uur bij SBS6 te zien