Oude-Tonge - Ontmoeting, relaties bouwen en versterken. Voor jong en oud, christen en niet-christen, mensen met en zonder kerkelijke achtergrond. Zondagavond 26 september 2021 om 20:00 uur is heel Goeree-Overflakkee uitgenodigd om samen te komen om God te aanbidden. Decor is de schuur van familie Dogterom aan de Langeweg 26 tussen Oude-Tonge en Nieuwe-Tonge. De initiatiefnemers hopen dat veel mensen enthousiast worden om met elkaar een mooie avond te hebben. GO & Sing 4 God heeft de afgelopen jaren op verschillende plaatsen op het eiland praise avonden georganiseerd. Toen Jan van Gurp van Heart & Hands de kans zag om zijn passie voor betekenisvolle evenementen concreet te kunnen maken, zocht hij de samenwerking met de dames van GO & Sing 4 God, Lisanne Boeter en Martine Blok. Lees hieronder meer.

Vervolg

Lisanne Boeter: “We hopen dat mensen vanuit het hele eiland zich geroepen voelen om met elkaar God groot te maken. Of je nu al bekend bent met het geloof of nog niet, iedereen is van harte welkom voor een tijd van ontmoeting, verbinding én aanbidding.”

Praiseband The Bridge

De aanbidding zal worden verzorgd door praiseband The Bridge uit Oude-Tonge. Van oude bekende nummers tot recentere muziek, er zal van alles voorbijkomen. “Na de mooie avond van vorig jaar hebben we opnieuw contact gezocht met de dames en heren van The Bridge. Wat zijn we blij dat ze toe hebben gezegd om opnieuw de aanbidding te verzorgen. We kunnen niet wachten om er samen met hen een feestje van te maken”, aldus Jan van Gurp.

Generation GO

God groot maken door middel van zang en muziek zal centraal staan. Daarnaast is er ruimte voor gebed en zal er een bemoedigende getuigenis gedeeld worden over het groeiende geloof onder jongeren op het eiland. “Gezien deze positieve ontwikkelingen is ‘Generation GO’ het thema van deze avond. We geloven dat het tijd is voor deze generatie, jong én zeker ook oud, om in actie te komen. Er gebeurt zoveel om ons heen, op het eiland, landelijke en wereldwijd. Dat moet ons toch raken? We hopen dat deze praise avond daarvoor een bemoediging, een boost of misschien wel een start mag zijn”, zo spreken de initiatiefnemers gezamenlijk hun wens uit.

Toegang gratis, wel van tevoren aanmelden

GO & Sing 4 God wordt op zondag 26 september gehouden in de landbouwschuur van de familie Dogterom aan de Langeweg 26 in Oude-Tonge. De avond begint om 20.00 uur en vanaf 19.30 uur is de schuur open. Er is ruime parkeergelegenheid. Toegang is gratis. Martine Blok: “We hopen zoveel mogelijk mensen te kunnen verwelkomen. We houden uiteraard rekening met de corona richtlijnen van de overheid. Daarom kunnen we iets minder mensen kwijt. Om geen teleurgestelde gezichten te hebben, willen we iedereen vragen om zich op tijd aan te melden. Dit kan via deze link naar GO Sing4God-generationgo.eventbrite.”