Middelharnis - Net als vorig jaar zwaaide wethouder Berend Jan Bruggeman, maandagochtend 26 juli 2021 vanuit Middelharnis, de bus van de Heppie Zomertour uit. In deze bus zaten kinderen (met hun ouders/verzorgers) die meegingen naar de Efteling om daar een leuke dag te beleven. De Heppie Zomertour is een initiatief van stichting Het Vergeten Kind om kinderen uit gezinnen, die een steuntje in de rug kunnen gebruiken, een mooie dag te bezorgen." Lees hieronder meer.

Vervolg

De Heppie Zomertour is een initiatief van stichting Het Vergeten Kind om kinderen uit gezinnen, die een steuntje in de rug kunnen gebruiken, een mooie dag te bezorgen. Vaak is voor hen op vakantie gaan geen optie. Daarnaast waren de afgelopen anderhalf jaar vol beperkingen - als gevolg van corona - extra zwaar voor kinderen die opgroeien in een moeilijke thuissituatie. Met het dagje pretpark kunnen ze hun problemen even vergeten, plezier maken en écht onbezorgd kind zijn. Deze zomer gaan ruim 3.000 kinderen uit heel Nederland met hun gezinnen of begeleiders naar 8 parken.

Gemeente Goeree-Overflakkee werkt mee aan dit mooie initiatief. Er zijn ook enkele begeleiders vanuit team Jeugd en Gezin mee naar het pretpark.

Tekst gemeente Goeree-Overflakkee