15 juni 2021, Ouddorp - Op 25 mei stapte Evelien in Zwolle op een, via Facebook te volgen, fiets bij inloophuis IntermeZZo om in 6 weken tijd de andere 74 IPSO inloophuizen, verspreid door heel Nederland te bezoeken. Zo vraagt ze aandacht voor de KWF-actie ‘Huis in actie’ én biedt ze haar tweede boek aan om de IPSO inloophuizen te versterken met een boek vol hoop. "Ze arriveerde 9 juni op haar e-bike bij Inloophuis De Boei in Ouddorp op het eiland Goeree-Overflakkee..." Lees hieronder meer.

Vervolg

Evelien van der werff arriveerde 9 juni op haar e-bike bij Inloophuis De Boei in Ouddorp op het eiland Goeree-Overflakkee en werd daar hartelijk ontvangen met een door Baking Flavours gemaakte taart en een met ons logo versierde kraal die door een van de vaste gasten van het Inloophuis aan haar is overhandigd. Annete Offereins van Hip Keramiek..

De inloophuizen zijn cruciaal voor veel mensen die worden getroffen door kanker. Waar de ziekenhuizen zich richten op het fysieke genezingsproces, zorgen de inloophuizen voor de psychosociale zorg. Ze staan echter op instorten door de coronacrisis. Veel mensen weten niet van het bestaan van deze huizen. Ontzettend zonde, want ze kunnen écht het verschil maken voor mensen die getroffen zijn door kanker. Ze hebben het nu financieel zwaar en daarom hebben ze nu onze steun nodig om door te kunnen gaan met hun goede werk.

Daarom deze missie: zorgen voor meer bekendheid van deze inloophuizen en zoveel mogelijk geld ophalen. De ideeënfabriek in Eveliens hoofd heeft hiervoor een win/win-plan gemaakt om de inloophuizen een gezicht te geven door een dagelijks, inspirerend vlog..

Dus kom op vrienden doneer! Evelien is blij met iedere euro en het hele bedrag komt ten goede aan de inloophuizen. Want Evelien fietst niet voor niets, het blijkt nog steeds nodig bekendheid te geven aan het bestaan en het belang van inloophuizen. Doneren kan via deze link. Zo’n € 10.000 is de stand nu, doel is € 75.000 op te halen met de fietstocht nog heel wat kilometers te gaan en ook nog heel wat donaties

Bent u of een van uw naasten getroffen door kanker, dan bieden de goed getrainde gastvrouwen van het Inloophuis u een warme ontvangst. Wat is het dan fijn om even je ei kwijt te kunnen aan derden een luisterend oor te vinden. Of soms helemaal niet met de kanker bezig te zijn. Even weer de persoon zijn die je was voor je lichaam je in de steek liet. Afleiding, lachen, genieten van muziek, verhalen of creatief bezig te zijn. Want dat kan allemaal in al die 75 inloophuizen die er nu nog zijn.(inloophuizen halen bestaansrecht uit en blijven afhankelijk van donaties en giften)

Er van uitgaande dat we weer open mogen, is Inloophuis De Boei op locatie De Overkant, Dijkstelweg 33 te Ouddorp en voor het eerst weer geopend op 14 september aanstaande vanaf 10.00 uur en daarna iedere 2e en 4e dinsdag van de maand.

U bent van harte welkom op onze locatie en uiteraard zorgen we er voor dat aan alle voorschriften van het RIVM wordt voldaan.

Wilt u meer van ons weten? Schroom niet om ons te mailen op info@deboeigo.nl of te bellen met onze coördinator, Wim Schoordijk, onder nummer 06-19271162.