4 mei 2021, Dirksland - Op 1 mei jl. is het Glasvezel Informatiepunt Dirksland officieel geopend door wethouder Tea Both – Verhoeven van gemeente Goeree-Overflakkee en Piet Grootenboer, directeur DELTA Fiber Netwerk. “In deze tijd is het een noodzakelijkheid om een goede en snelle verbinding te hebben. Juist nu zie je hoe belangrijk de goede verbinding is voor de sociale contacten: opa’s en oma’s die hun kleinkinderen kunnen zien via Teams, Zoom of FaceTime, contact met collega’s via de laptop of jongeren die veel online studeren. Dit wordt in de toekomst ook steeds belangrijker; het is een groter deel van ons leven geworden.” Aldus wethouder Both - Verhoeven. Lees hieronder meer.

Glasvezel Informatiepunt
Met de versoepeling van de coronamaatregelen mogen winkels weer open. Hierdoor kan ook het Glasvezel Informatiepunt aan de Ring 119 in Dirksland open. Hulp nodig bij het maken van een keuze voor een telecomaanbieder, abonnement of een andere vraag over glasvezel? Onze adviseur staat voor u klaar.

Openingstijden
De openingstijden zijn:
Woensdag tot en met vrijdag van 11.00 tot 18.00 uur
Zaterdag 10.00 tot 17.00 uur
Uiteraard houden wij ons aan de richtlijnen van het RIVM.

Inwoners zijn persoonlijk geïnformeerd

Half april is de glasvezelcampagne in Dirksland, Herkingen en Melissant gestart. Als 35% van de inwoners ‘ja’ zegt tegen de aanleg van een glasvezelnetwerk en vóór 14 juli 2021 een abonnement afsluit bij één van de telecomaanbieders, komt er glasvezel in Dirksland, Herkingen en Melissant.

De inwoners die in aanmerking komen voor een glasvezelaansluiting zijn persoonlijk geïnformeerd door middel van een brief. Op gavoorglasvezel.nl kan men een postcodecheck doen om te zien of het adres in aanmerking komt voor het aanbod.

Over DELTA Fiber Netwerk
DELTA Fiber Netwerk is onderdeel van DELTA Fiber Nederland, het moederbedrijf van de telecomaanbieders DELTA en Caiway. DELTA Fiber Nederland is eigendom van de Zweedse investeerder EQT. Inmiddels de grootste glasvezelprovider van Noord-Europa. DELTA Fiber Netwerk legt voortdurend nieuwe glasvezelnetwerken aan, voornamelijk in Randstedelijke gebieden en plattelandsregio’s. Al meer dan 800.000 woningen en bedrijven zijn aangesloten en hebben de beschikking over snel internet via glasvezel.

Kijk voor meer informatie over de glasvezelcampagne in Dirksland, Herkingen en Melissant op gavoorglasvezel.nl.