Middelharnis - Nieuwsgierig geworden door de diverse foto’s en berichten ging Kees Witte, ambassadeur van KiKa Goeree-Overflakkee, zelf op bezoek bij Bakkerij van Helden in Middelharnis. "Ik wil dat reuze Paasei wel eens met mijn eigen ogen zien!" De verbazing was groot toen hij het paasei in het echt zag. "Dat was toch een stuk groter en indrukwekkender dan dat ik had gedacht." Hij kon ook haast niet geloven dat dit ei helemaal van chocolade is gemaakt. Het reuze Paasei zal worden verkocht aan de hoogste bieder en de gehele opbrengst zal geschonken worden aan KiKa (KinderenKankervrij). Lees hieronder hoe je mee kunt doen.

Kees: "Zo, daar kunnen een heleboel mensen van eten!"

Hoogste bod

Het Reuze Paasei dat voor iedereen te zien is bij Bakker van Helden zal worden verkocht aan de hoogste bieder. Als iemand hoger bod uit wilt brengen dan het huidige bedrag van 250 euro (19 maart jl) kunnen ze dit mailen naar actie@bakkervanhelden.nl of naar kees@kika-goeree-overflakkee.nl.

Opbrengst voor KiKa

De gehele opbrengst zal worden geschonken aan kika Goeree-Overflakkee. De hoogste stand van de dag staat genoteerd bij het reuze ei en op de website van bakkervanhelden.nl.

"Omdat het ei groot genoeg is voor een groot aantal personen zou de koper het eventueel ook nog cadeau kunnen doen aan een ander goed doel, zo kunnen 2 verschillende goede doelen worden geholpen", aldus Kees,"ik ben erg benieuwd wat de opbrengst zal zijn op de laatste dag van bieden op donderdag 1 april (geen grap)".