8 maart 2021, Goeree-Overflakkee - Op 26 juli 2016 kreeg de toen bijna 2 jarige KiKa-kanjer Noud de diagnose acute lymfatische leukemie. "BAM, die hakte erin. Precies 2 jaar later, op 26 juli 2018 kreeg Noud zijn laatste chemo, en kon een begin worden gemaakt aan het afsluiten van een lange periode van vele chemo's, puncties, ziekenhuisopnames, bloedtransfusies en vele andere handelingen. Zijn 12 meter lange kanjerketting met 613 kralen kon worden afgesloten met een bloemenkraal. Dat geluk heeft helaas niet elk kind. (Kinderen die komen te overlijden sluiten de ketting af met een hartje of vlindertje). Ondertussen is Noud 6 jaar en het gaat super goed met hem!" Tijdens zijn behandeling heeft Noud een enorme beer cadeau gekregen die hij nu graag ter beschikking stelt voor een verloting voor KiKa. Lees hieronder meer.

Vervolg

Noud zijn grootste wens is dat alle kinderen genezen van kanker, net zoals hij. "Helaas is er nog steeds heel veel geld nodig om alle onderzoeken naar kinderkanker te financieren. Dat geld is helaas nog steeds hard nodig! Elk kind verdiend tenslotte een bloemenkraal aan zijn kanjerketting!"

Beer

De lieve grote beer van Noud is zo'n 58 cm hoog en 78 cm lang, en hij is zo stevig dat (kleine) kinderen er op kunnen zitten. Bij Noud heeft hij puur ter decoratie op zijn kamer gestaan en Noud gunt deze beer een nieuw huisje.

Steun KiKa

Wil jij KiKa steunen en kans maken op deze geweldige beer? "Stuur dan een whattsap met het aantal gewenste loten naar Kees Witte, tel. 0633778717 en Kees stuurt je een tikkie terug. Loten kosten €2,50 per stuk en 5 voor €10,00. De winnaar zal 30 maart aanstaande bekend worden gemaakt. "Namens Noud en KiKa alvast super bedankt!", aldus Kees Witte, ambassadeur voor KiKa Goeree-Overflakkee.