Maart 2021, Ouddorp - Een tulpenactie voor het goede doel. "Als thuisfrontcommissie van Sjaak en Paulina Breen organiseren we op zaterdag 13 maart aanstaande een 'Tulpenactie' ten bate van het mooie werk dat Sjaak en Paulina Breen bij MAF in Suriname mogen doen. De ophaallocaties van de prachtige bossen tulpen zijn verspreid over het eiland te vinden in Ouddorp, Middelharnis en Ooltgensplaat." Lees hieronder meer.

Mooie tulpen voor het goede doel

Organisatie: "Een mooie gemengde bos tulpen (van 25 stelen!) heeft u al voor slechts €6,50; vers van de kweker! Wilt u ook genieten van deze mooie voorjaarbloeiers en tegelijk het goede doel steunen geef dan uw bestelling door via een WhatsApp-berichtje of telefonisch (tussen 18:30-19:30 uur) bij Nella Breen, tel. 06-23411559 of Jorina Provily, tel. 06-83426552 of per mail: tfc-breen@outlook.com. Graag uw naam en de plaats waar u ze wilt afhalen vermelden."

Afhalen in Ouddorp Middelharnis en Ooltgensplaat

Bestellingen kunnen doorgegeven worden tot en met D.V. donderdag 11 maart 2021 en kunnen afgehaald worden (volgens de regels van het RIVM, dus op gepaste afstand) op D.V. zaterdag 13 maart tussen 10 en 12 uur, in:

  • Ouddorp, Vogelmeet 8
  • Middelharnis/Sommelsdijk, Olympiaweg 44 (plein Rehobôthkerk)
  • Ooltgensplaat, Langeweg 19.

"We verzoeken u graag gepast of via een betaalverzoek te betalen. Mocht u niet in de gelegenheid zijn de tulpen af te halen, dan kunnen ze voor €1,00 bezorgd worden."

Door uw aankoop steunt u het werk van Sjaak en Paulina in Suriname, waar zij werkzaam zijn voor MAF (Mission Aviation Fellowship).