[video] Sommelsdijk - "Dinsdag is het zover!! Staat de VakantieBijbelDag al in jouw agenda?!" Ieder jaar is het een feest: de VakanteBijbelDag (VBD) bij de Rehobothkerk (naast het politiebureau) in Sommelsdijk. De organisatie heeft dit jaar voor 23 februari 2021 haar best gedaan om een online feestdag voor de kinderen in elkaar te zetten: "Hey, doe je mee met de online-VBD? We hebben dit jaar besloten om de VBD op een andere manier vorm te geven. We zenden een video uit via ons YouTube kanaal HHGMiddelharnisSommelsdijk. Jij kijkt toch zeker ook mee vanaf 10:00 uur?!" Lees hieronder verder.

Vervolg

Je zult dingen zien en horen die je van ons gewend bent, namelijk: zingen, een Bijbelverhaal, een toneelstuk met Carlijn en Tim, knutselen en een prijspuzzel. Het thema is: God hoort!

Het belooft een mooie ochtend te worden! Alle informatie vind je op de poster (volg ons via Facebook!) en ook op de Kinderpagina - HHG Middelharnis. Welkom! Nodig ook je vriendje of vriendinnetje uit om mee te kijken en te doen met de online-VBD! We beginnen om 10:00 uur!