13 januari 2021, Middelharnis - Nagenoeg iedereen loopt vandaag de dag met een smartphone op zak. Niet zo raar natuurlijk, een smartphone is namelijk ontzettend handig. Of je hem nu wilt gebruiken om mee te appen of om mee te internetten, iedereen heeft baat bij een goede telefoon. Nu is het wel zo dat de meeste smartphones erg snel kapot gaan. Hier zit je niet echt op te wachten natuurlijk. Het is daarom verstandig om een goed hoesje te kopen. Door middel van een goed hoesje voorzie je jouw telefoon van de juiste bescherming. In dit artikel laten wij je zien waar een goed telefoonhoesje eigenlijk aan zou moeten voldoen.

  • Een bredere rand – het meest kwetsbare onderdeel van een telefoon is het scherm. Dit is dan ook de reden dat het hoesje altijd voorzien moet zijn van een brede rand. Deze brede rand zorgt ervoor dat je scherm niet gelijk kapot gaat wanneer je jouw telefoon een keer laat vallen. Dit is dan ook gelijk het belangrijkste waar je nieuwe hoesje aan zou moeten voldoen. Zonder deze brede rand kun je echt fluiten naar je telefoon als je hem per ongeluk uit je handen laat vallen terwijl je in de badkamer je haar staat te kammen.
  • De juiste kwaliteit materialen – het spreekt voor zich dat ook de materialen van het hoesje belangrijk zijn bij het maken van een aankoop. De meeste hoesjes zijn gemaakt van een sterk soort kunststof. Kunststof is erg flexibel maar biedt toch een goede bescherming. Het is over het algemeen handiger om te kiezen voor een hoesje met een zachter soort kunststof dan voor een te hard soort kunststof. Het te harde soort kunststof kan namelijk sneller breken, dit heb je natuurlijk liever niet. Als je op zoek bent naar een luxe uitstraling dan kun je kiezen voor een hoesje met een leren afwerking. Dit zorgt net even voor wat meer flair, precies wat je wilt hebben voor een leuk hoesje.
  • Extra demping – mocht je er echt alles aan willen doen om je telefoon zo goed mogelijk te beschermen dan raden wij je aan om te kiezen voor een hoesje met een extra demping. Een extra dempende laag kan ervoor zorgen dat je telefoon nog beter beschermd is. De meest bekende aanbieder die hoesjes maakt met een speciale dempende laag is nog altijd Spigen. Hoewel deze hoesjes ook gelijk wat duurder zijn komen ze goed van pas voor de mensen die een vrij luxe smartphone hebben.
  • Handige steekvakjes – ben je iemand die heel vaal pasjes of papiertjes op zak heeft dan is het handig om te kiezen voor een hoesje met een aantal steekvakjes. Door middel van deze steekvakjes is het niet meer noodzakelijk om je portemonnee mee te nemen. Je kunt namelijk gewoon je creditcard en je pinpas bij je steken, vervolgens kan je deze eenvoudig opbergen in het hoesje zelf. De meeste hoesjes die zijn voorzien van steekvakjes hebben ook nog eens een flapje aan de voorzijde. Dit flapje aan de voorkant beschermt je telefoon nog beter tegen onder andere krassen. Heb je zowel je sleutels als je telefoon in je jaszak zitten dan zal dit bijvoorbeeld geen probleem meer zijn.

Bestel jij ook een nieuw telefoonhoesje?

Mocht je zelf nog geen telefoonhoesje hebben dan raden wij je echt aan om hier zo snel mogelijk verandering in te brengen. Alleen met een goed hoesje ben je namelijk in staat om jouw telefoon zo goed mogelijk te beschermen tegen allerlei soorten valpartijen. Voor een veelzijdig aanbod aan hoesjes voor alle merken en modellen telefoons weet je zeker dat je bij hoesjesdirect.nl aan het juiste adres bent aanbelandt. Door zelf een kijkje te nemen op de site weet je precies wat er allemaal mogelijk is