Ouddorp - Lokale omroep RTV Slogo (stichting Lokale Omroep Goeree-Overflakkee) heeft naast de vaste programmering ook wekelijks nieuwe programma’s voor u klaar staan. De items van deze week leest u hieronder. De lokale televisie is er ook online.

Vervolg

  • ’t Eiland Actueel – Koop Lokaal ! Ook digitaal !: De horeca en vrijwel alle winkels zijn op dit moment dicht. Dat is een flinke dreun voor de ondernemers op het eiland. Maar gelukkig staan ze nog steeds voor je klaar! Wethouder Tea Both-Verhoeven roept op om hen juist nú te helpen.
  • RTV SLOGO Jaaroverzicht 2020 – deel 1 - Jan t/m April: In het eerste deel van het RTV SLOGO Jaaroverzicht blikken we terug op het jaar 2020. In deze uitzending kijken we naar de hoogtepunten van de maanden Januari tot en met April. Er zijn o.a. beelden te zien van de nieuwjaarsreceptie van de Gemeente Goeree-Overflakkee, de Snertwandeltocht Melissant en de eerste maanden van het Coronavirus Covid19 op Goeree-Overflakkee.
  • ’t Eiland Actueel – Toekomstbestendige leefomgeving Ouderen – deel 5: Op dinsdag 1 december 2020 organiseerde Paulina.nu een webinar over een toekomstbestendige leefomgeving voor ouderen op Goeree-Overflakkee. In de uitzending werden de eerste resultaten van een recent uitgevoerd onderzoek gepresenteerd. Tien sprekers vertelden, een ieder vanuit zijn of haar achtergrond, wat er moet gebeuren om ouderen zo lang mogelijk zelfstandig thuis te kunnen laten wonen. “Dit kan niet door één partij opgepakt worden. We moeten met alle betrokkenen zo snel mogelijk aan de slag.”
  • Streekhistorie – Den Bommel 500 jaar – deel 4: In deze historisch serie gaan we langs de dorpen op het eiland Goeree-Overflakkee. In deze aflevering ziet u unieke beelden uit Den Bommel die gemaakt zijn tijdens het Adolfs feest ter gelegenheid van het 500 jarige bestaan in 1981.
  • Blik op Goeree Overflakkee – deel 43: In de serie “Blik op Goeree Overflakkee” rijden wij met onze camera auto over het eiland en zie je bekende en onbekende straatjes of landschappen voorbijkomen en kunt u genieten van de mooie beelden van Goeree-Overflakkee.

De vaste programma’s bij RTV Slogo:

*De Huiskamer: Elza van Heijst – Happy Kids Entertainers: Elke week ontvangt, vanuit Ons Dorphuis te Nieuwe-Tonge, presentatrice Andrea Stribos weer nieuwe gasten. In deze aflevering van 'De Huiskamer' praat Andrea met Elza van Heijst over Happy Kids Entertainers. Kijk voor meer informatie ook op huiskamervanflakkee.nl. De uitzendtijden zijn 09.00 en 21.00 uur. Vanwege de Covid-19 maatregelen kijkt u deze week naar een herhaling.

Programma’s in de uitzending

Deze programma’s worden om 2:00, 5:00, 10:00, 12:00, 15:00, 17:30 en 22:00 uur uitgezonden. Dit m.u.v. zondagen om 10:00 en 17:30 uur i.v.m. uitzendingen van de kerkdiensten. Heeft u tips, ideeën of eigen films? Mail dan naar: televisie@rtvslogo.nl.

Uitzendkanalen in het kort

Ziggo digitaal: Kanaal 36, Cl+ module: Kanaal 331. KPN/Telfort: Kanaal 1371.

Kijk voor meer informatie over RTV Slogo op rtvslogo.nl.

Volgen:

Volg ons op Facebook: facebook.com/RTVSlogo en Twitter: @rtvslogo