Middelharnis - KiKa-ambassadeur op ons eiland Goeree-Overflakkee is Kees Witte: "Het was dan misschien niet helemaal een échte Nieuwjaarsduik voor KiKa, zoals we gewend waren dat we met een groot aantal fanatiekelingen op het strandje bij het Havenhoofd in Middelharnis het koude water in doken op de eerste dag in het nieuwe jaar, maar het was zeker geslaagd! Zelf heb ik "de duik" onder de douche gedaan met het Unoxblik gevuld met zeewater; buiten was mij te koud. Maar toch waren er velen onder ons die er toch écht indoken voor KiKa en er werden "Kikkies" uitgedeeld!" Lees hieronder verder.

Kikkie in plaats van Tikkie

Kees: "De fanatiekelingen van KiKa, waren "hun doel" niet vergeten en ze stuurden mij een berichtje -Hoi Kees stuur mij een tikkie, want ik wil toch doneren aan KiKa- dat is geweldig toch?! Veel 'Kikkies werden verstuurd op Nieuwjaarsdag, maar ook nu nog!

Ook kreeg ik van mensen die het op mijn Facebook hadden gelezen dat ze mij om een "kikkie" konden vragen en dat ook spontaan deden en ook doneerden.

Vrienden, ik vind het geweldig en ben ook supertrots op iedereen die mee heeft gedaan. In het bijzonder wil ik Jacques van Roosmalen superbedanken, want Jacques heeft met de leden van Budokai senshi maar liefst €150 euro gedoneerd, echt geweldig! De alternatieve KiKa Nieuwjaarsduik bracht bij elkaar €375 euro op voor KiKa. En nog kan er gedoneerd worden via "Kikkies".

Vrienden super bedankt namens KiKa en die zieke kids waar we het voor doen met elkaar!"