Middelharnis - "De Emmauskerk te Middelharnis houdt dit jaar de Kerstdiensten bij u en jou thuis. De kerk gaat mee in de lockdown en ontvangt geen bezoekers. We hopen echter dat u uw huis open zet. Of nog beter uw TV, PC, Laptop, Tablet of Smartphone wilt afstemmen op onze kerk. Dan kunt u in Woord en Beeld de diensten bijwonen..." Lees hieronder meer.

Vervolg

"En als er gezongen wordt kunt u zowel zangers als teksten zien, terwijl de kerstpreek zo af en toe ondersteund wordt door beelden. De kerstnachtdienst draagt het thema ‘Nooit gedacht en toch gekregen!’ en vangt aan om 21:30 (vanaf 21:10 uur zijn er kerstgroeten te zien)."

Medewerking wordt verleend door een paar zangers van de cantorij en soliste Daniëlle Markwat-Verduin. Begeleiding is er door Peter Jordaan, organist en Jan Verduin, piano. Op kerstmorgen verleent het combo medewerking. Via filmpjes zullen zingende kinderen in de dienst zijn. Thema is dan: Spiegel van vreugde - Engelen loven God om de geboorte van Christus.

Surf voor de diensten naar www.emmauskerkmiddelharnis.nl. Kijk rechts bovenaan de homepage om te klikken op de link van www.kerkomroep.nl of via het YouTube kanaal van de kerk.

Voorganger in beide diensten is Ds. Leendert Jan Lingen.