Middelharnis - "Ondanks dat de winkel ruim 3 maanden van het jaar gesloten is geweest, kan er toch met dankbaarheid terug gekeken worden op het afgelopen jaar." Aldus Kringloopwinkel Woord en Daad Middelharnis. "Na twee stormachtige beginjaren, is het dit jaar pas op de plaats en zal er genoegen genomen moeten worden met een mindere opbrengst. Ondanks dit gegeven blijven er toch mooie bedragen over voor onze projecten, de omzetprognose voor dit jaar zal ongeveer €75.000,00 bedragen!" Lees hieronder meer.

Kringloopwinkel

Voor de vele vrijwilligers is het dit jaar ook moeilijk geweest om zich voor 100% in te zetten, omdat in familiekringen of omgevingen het corona-virus actief was. De winkel staat momenteel bomvol met veel mooie spullen, dus iedere week van woensdag t/m zaterdag van 13:00 tot 16:00 uur kan er geshopt worden.

Woensdag 9 december start de uitverkoop van kleding, schoenen, hoeden en tassen, met 3 halen – 2 betalen (goedkoopste artikel gratis). Ook de kerstartikelen zijn zeer aantrekkelijk geprijsd.