8 december 2020, Sommelsdijk - Een bijzonder nobele wens. "De 6-jarige Iwan Berghuis uit Sommelsdijk had wel een heel bijzondere wens aan zijn lieve Sinterklaas." Toen Iwan zijn verlanglijstje in vulde voor de Sint keken zijn ouders Jacqueline en Erwin wel even vreemd op. Iwan wilde 'doppies voor KiKa'. Toen zij hem naar deze speciale wens vroegen, antwoordde Iwan dat hij "er de zieke kindjes wilde helpen om beter te worden" en hij "de doppies aan Joop Hokke de collega van zijn pappa wilde geven". Zodat Joop deze op zijn beur aan KiKa kon geven. "Zo gezegd zo gedaan!" Lees hieronder verder.

Vervolg

Zo gingen mamma Jacqueline en pappa Erwin met de wens van hun zoon aan de slag. Oma en opa en alle Zwarte Pieten van de Sint werden in geschakeld om zo de wens van Iwan te vervullen. Iwan verkreeg zijn wens afgelopen pakjesavond van de Sint en wat een geweldig cadeau: maar liefst 10 zakken vol met doppies en dat was totaal ruim 90 kilo.

Kees Witte, ambassadeur KiKa Goeree-Overflakkee: "Wat een geweldige wens was dit van Iwan en toen hij ze kwam inleveren had de Sint als nog een cadeautje voor Iwan en zijn 2-jarig broertje Javi klaar liggen. Iwan je bent een KiKa-Kanjer! Namens KiKa en die kindjes waar we het voordoen, Super bedankt. Ook Jagueline, Erwn, oma, opa en alle zwarte Pieten namens Iwan en KiKa-G-O: bedankt!"