Middelharnis - "Via livestream in gesprek over voorlezen." Op woensdag 9 december om 10:30 uur organiseert Dorien ’t Jong, voorleesconsulenten bij Bibliotheek Zuid- Hollandse Delta, een online mamacafé. Tijdens deze livestream vertelt ze over voorlezen aan kinderen. "Want voorlezen is niet alleen heel belangrijk om de woordenschat van je kind te ontwikkelen en de taalkennis te vergroten, maar het is vooral heel leuk om samen met je kind een (prenten)boek in te duiken en de fantasie de vrije loop te laten." Lees hieronder verder en vergeet niet aan te melden.

Vervolg

Dorien geeft tips hoe je voorlezen leuk kunt maken, hoe je zonder veel moeite kunt zorgen voor een goede taalontwikkeling bij je kind en wat de leukste voorleesboeken zijn. De online sessie duurt ongeveer 20 tot 25 minuten en uiteraard is er tijdens de sessie ruimte voor vragen en discussie.

Aanmelden

Opgeven voor deelname kan t/m zondag 6 december via de website van de bibliotheek www.bibliotheekzuidhollandsedelta.nl. Deelnemers ontvangen een link waarop ze kunnen klikken om deel te nemen.