19 november 2020, Goeree-Overflakkee - In oktober heeft Sport & Slankstudio bijna €750,00 opgehaald voor KiKa Goeree-Overflakkee. In alle vestigingen werkten de sporters aan hun persoonlijke doelstellingen en konden daar tegelijkertijd geld mee ophalen voor het goede doel. In totaal hebben meer dan 530 sporters bijgedragen aan het totaalbedrag dat vorige week aan de ambassadeur van KiKa Goeree Overflakkee, Kees Witte, is uitgereikt. Lees hieronder meer.

Vervolg

"Met de sporters is in de laatste dagen van september een beginmeting gedaan en hebben zij samen met hun coach een doelstelling bepaald. Bij het behalen hiervan, ging er geld in de pot voor KiKa. De sporters konden kiezen uit doelstellingen als afvallen, spieropbouw en conditieverbetering. Tijdens de eindmeting begin november is de eindstand opgemaakt."
Vorige week is de cheque, met een totaalbedrag van €749,08, overhandigd aan KiKa-ambassadeur Kees Witte uit de gemeente Goeree-Overflakkee door coach Marc van Sport & Slankstudio Middelharnis. "Kees is verguld met het feit dat sporters van alle 23 vestigingen van Sport & Slankstudio in Nederland en België hebben bijgedragen aan het eindresultaat.
Ons motto is niet voor niets: Samen sterker door het leven!"