2 november 2020, Middelharnis - In november 2019 hebben de dames van Ladies’ Circle Goeree-Overflakkee heel veel blije 'Pietjes' mogen ontvangen. "Na Sinterklaas eerder in het Diekhuus ontvangen te hebben, waren in 2019 de Brasserie Dok16 en speeltuin De Blije Wei omgetoverd tot een heus Pietenhuis. De kleine Pietjes konden pepernoten bakken, knutselen, en een heus pietenparcours afleggen in de geweldige speeltuin de Blije Wei. Zelfs Sinterklaas had tijd gevonden om aanwezig te zijn om met de kindjes op de foto te gaan." Dit kinderfestijn heeft ervoor gezorgd dat de Ladies een bedrag van €1.000,00 konden schenken aan de Blije Wei/kinderboerderij." Lees hieronder verder.

Vervolg

"Door de Corona-maatregelen zijn de Brasserie Dok16 en de Blije Wei al sinds half maart gesloten maar hebben de Ladies deze cheque nu met gepaste afstand kunnen overhandigen.
Dit jaar kan het pietenhuis helaas haar deuren niet openen. Graag zien we dat er in 2021 weer blije kinderpietjes in het pietenhuis komen spelen, dansen, knutselen en zingen.
De Blije Wei/kinderboerderij is een stichting die volledig afhankelijk is van donaties. Zij kan in deze moeilijke tijd wel wat financiële ondersteuning gebruiken."

Voor meer informatie/donatie verwijzen wij u graag naar www.blijewei.nl