Goeree-Overflakkee - "Iets kopen, informatie krijgen, een vakantie boeken of bankzaken regelen? Het gaat steeds vaker alleen nog maar via het internet." Omdat niet iedereen hier handig mee is, organiseert Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta regelmatig de cursus Klik & Tik. In november op verschillende locaties op ons eiland. Lees hieronder meer.

Klik & Tik

Wilt u graag meer met de tablet of I-pad doen, maar weet u niet goed hoe het werkt? Dan is de Klik & Tik tabletcursus iets voor u. "We beginnen bij het begin. En dan gaan we stap voor stap verder. Van het aan- en uitzetten, het geluid regelen en het toetsenbord gebruiken tot het internet opgaan, websites bezoeken en informatie opzoeken. Ook leert u hoe u e-mails kan ontvangen en sturen, foto’s bekijken en opslaan en is er tijdens de cursus ook aandacht voor veiligheid op de tablet."

De cursus is geschikt voor Android en Apple-tablets. Het enige wat je nodig hebt voor de cursus is je eigen tablet en een koptelefoon of oortjes.

Deelname aan de cursus is gratis, inclusief een oefenboek. In november start de cursus in de Bibliotheek op verschillende locaties op Goeree-Overflakkee en Voorne-Putten. U kunt dus voor de locatie of tijd kiezen die u het beste past.

Voor meer informatie over de cursus kunt u terecht bij de balie van uw Bibliotheek of via bibliotheekzuidhollandsedelta.nl