November 2020, Goeree-Overflakkee - Jaarlijks vindt de ‘Mars voor het Leven’ plaats. Een stille protestmars door Den Haag. Ook vanaf ons eiland Goeree-Overflakkee doen er jaarlijks veel mensen mee met de Mars. De werkgroep Goeree-Overflakkee legt uit: "Met de stille protestmars geven we een signaal naar onze samenleving, en laten we de stem van het leven horen. Anders dan anders (in verband met het corona-virus en de beperkende maatregelen!) is besloten om de Mars vanuit Nieuwspoort in Den Haag uit te zenden. Op 14 november a.s. via een interactieve livestream." Lees hieronder verder.

Meeluisteren start 11:00 uur

U kunt meekijken via deze link naar www.schreeuwomleven.nl, You Tube, facebook-accounts of de Reformatorische Omroep. Het programma start om 11:00 uur.

Onderdeel van de livestream is een kleine mars met 50 personen bij de regeringsgebouwen.

Er zullen verschillende sprekers zijn: Kees van der Staaij (SGP, fractievoorzitter Tweede Kamer) Diederik van Dijk (Week van het Leven, NPV) Peter Hildering (huisarts).

Wereldwijd wordt op grote schaal onschuldig bloed vergoten door abortus. In ons land meer dan 100 (!) keer per dag, met alle gevolgen van dien (vrouwen lopen dikwijls trauma's op tijdens het aborteren!). Uw hulp is nodig, maar vooral uw gebed. "Ondanks de nood in onze wereld, mogen we geloven dat God niets uit de hand loopt en mogen we Hem vragen om troost. Op Hem is onze hoop. Kijkt en bidt u mee 14 november?", namens de werkgroep Goeree-Overflakkee.