Middelharnis - Stichting Oost Europa werkgroep Middelharnis heeft besloten geen inzameling te houden voor goederen die naar Roemenië gaan. In verband met alle COVID-19-maatregelen die genomen worden laten zij dit weten: "In verband met het covid-19 (corona)virus zal er op zaterdag 7 november 2020 GEEN inzameling in de loods van de Stichting Oost Europa Werkgroep Middelharnis/Sommelsdijk zijn. Ook kunnen er momenteel GEEN goederen opgehaald worden. Wél kunt u ons mooie werk financieel blijven steunen." Lees hieronder meer.

Vervolg

Stichting Oost Europa: "Op dit moment is het nog niet bekend wanneer de eerst volgende inzameling in de loods aan de Industrieweg 17 in Middelharnis is. Wij zullen hierover berichten op onze website en in de andere media. Ook onze inkomsten blijven door het coronavirus ver achter in vergelijking met het afgelopen jaar, daarom doen wij een dringend beroep op u om een (vrijwillige) bijdrage te leveren op IBAN NL97RABO0342007408 tnv Stichting Oost Europa Werkgroep Middelharnis. Bij voorbaat hartelijk dank!"

Meer informatie

Als u meer wil weten over bovenstaande projecten, bezoek dan de website: www.oosteuropa-werkgroep.nl. Voor vragen, tips of andere zaken kunt u contact opnemen door middel van het e-mailadres: info@oosteuropa-werkgroep.nl. of via tel: 06-27590230.