Goeree-Overflakkee: De horeca van SRGO is conform de verscherpte richtlijnen vanuit de veiligheidsregio geschaard onder ‘sportkantines’, ondanks de volledige horecavergunning. "Hierdoor kan er geen dienstverlening op het gebied van horeca verleend worden. Onze overige activiteiten, zoals zwemmen, sporten en bowlen kunnen wel hun doorgang vinden. Dit uiteraard conform de richtlijnen." Lees hieronder meer. [update onderaan artikel]

Aanscherping maatregelen locaties SRGO

16 oktober 2020, Sommelsdijk – Naar aanleiding van de persconferentie van afgelopen dinsdag heeft SRGO haar dienstverlening aangepast. "Via deze weg laten we je graag weten wat er mogelijk is op onze verschillende locaties."

Stichting Sport & Recreatie Goeree-Overflakkee heeft een brede programmering op het gebied van sport, zwemmen en recreatie. In samenwerking met tientallen verenigingen en partijen geven we zo goed mogelijk invulling aan de op dit moment geldende richtlijnen.

Zwemmen

Je kunt in onze drie baden terecht voor banen zwemmen, leszwemmen en doelgroepzwemmen, uitsluitend op reservering. Zwemverenigingen zijn welkom, echter geldt ook de sportbeperking van groepen van 4 voor volwassenen en maximaal 30 personen. "Neem contact op met jouw vereniging voor meer informatie."

"Recreatief zwemmen is helaas momenteel niet mogelijk. De kleedkamers van de zwembaden mogen worden gebruikt. Wij verzoeken iedereen zo kort mogelijk gebruik te maken van deze faciliteiten en bij voorkeur vragen we je om je badkleding thuis alvast aan te trekken."

Kind halen/brengen zwemles

"Als je je kind komt brengen voor of halen van zwemles, vragen wij je om onderling de 1,5 meter onder geen voorwaarde los te laten. De douches zijn nog steeds gesloten.

Reserveren

Neem telefonisch contact met ons op om te reserveren of voor meer informatie.

  • De Staver, Sommelsdijk: tel. 0187 - 483306
  • Dorpstienden, Ouddorp: tel. 0187 - 681314
  • Grutterswei, Oude-Tonge: tel. 0187 - 641500
  • Zuiderdiep, Stellendam: tel. 0187 - 491543
  • 't Haegse Huus, Stellendam: tel. 0187 - 491243
  • De Gooye, Dirksland: tel. 0187 - 601664
  • Oostdam, Goedereede: tel. 0187 - 492321

Sportieve en culturele activiteiten De diverse sporthallen van SRGO zijn beschikbaar voor bewegingsonderwijs en –aanbod voor kinderen tot 18 jaar. Voor volwassenen geldt dat trainen tot vier personen is toegestaan met inachtneming van de 1,5 meter en maximaal 30 personen wanneer een volwassene onderdeel is van de groep. Neem contact op met jouw vereniging om te zien op welke wijze jouw activiteit georganiseerd wordt. De kleedkamers en douches bij de sporthallen zijn gesloten. Voor individueel sport- of cultuuraanbod, zoals yoga, muziekles, zumba, e.d. geldt een maximum van 30 personen.

Recreatie & horeca

De horeca van SRGO is gesloten. De verhuur van zalen voor vergaderingen, feesten en partijen is niet mogelijk. Wil of moet je thuiswerken, maar zit je daar niet prettig? Neem contact met ons op, we faciliteren graag een werkplek voor je.

Contact

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of heb je nog vragen? Neem contact met ons op via info@sr-go.nl, via deze link naar de website of tel. 0187-483306.

kleine aanpassing mogen ontvangen van de veiligheidsregio. Vergaderingen blijken wel mogelijk, ik heb de tekst daarom aangepast.

Zouden jullie deze kunnen aanpassen?

[Update] De horeca van SRGO is gesloten. De verhuur van zalen voor feesten en partijen is niet mogelijk. Heb je een strikt noodzakelijke vergadering, dan is het wel mogelijk om hier een ruimte voor te huren op een van onze locaties. Echter dient iedereen de maatregelen in acht te nemen (vaste zitplaats, anderhalve meter afstand) en is er geen horeca mogelijk. Wil of moet je thuiswerken, maar zit je daar niet prettig? Neem contact met ons op, we faciliteren graag een werkplek voor je!, aldus SRGO vrijdagmiddag 16 okt. 2020.