AFGELAST - Sommelsdijk - Op 6 en 7 november 2020 zullen de Ontmoetingsdagen van de Exoduskerk (Dorpsweg Sommelsdijk) gehouden worden. Een jaarlijks terugkerend evenement van deze kerk met allerlei activiteiten. Een belangrijk deel van de jaarlijkse opbrengst is bestemd voor het eiland brede kerkenwerk. Daarnaast is een deel bestemd voor een sociaal-maatschappelijk goed doel, met een relatie tot Goeree Overflakkee. "De organisatie heeft moeten besluiten om dit evenement door de coronacisis een andere vorm en inhoud te geven, waarbij lekkernijen een belangrijke plaats zullen innemen." Lees hieronder verder.

Oliebollenactie
Al jaren is tijdens de Ontmoetingsdagen een team van oliebollenbakkers actief, die een zekere faam gekregen hebben met hun uitmuntende kwaliteit oliebollen. Wij zijn dan ook best wel trots dat onze oliebollen tijdens de Ontmoetingsdagen op diverse plaatsen op Goeree Overflakkee gretig aftrek vinden via onze verkoopkramen. Daarnaast zijn onze “bollen” door de receptuur prima in te vriezen zodat het op oudejaarsdag nog een keer genieten wordt!.

Dit jaar willen wij bedrijven en instellingen op Goeree Overflakkee in de gelegenheid stellen om onze oliebollen aan te kopen. Dit tegen een schappelijke aanbiedingsprijs.
U kunt uw bestelling afhalen op vrijdag 6 november tussen 14.00 en 17.00 uur bij de Exoduskerk, Dorpsweg 97, Sommelsdijk.

Bij afname van minimaal honderd oliebollen is de stuksprijs € 0,70.
De oliebollen worden dan ook bij uw bedrijf of instelling afgeleverd op een met u afgesproken tijdstip.

Op de afbeelding vindt u de bestellijst. U kunt het gewenste aantal oliebollen mailen naar: oliebollenenvis@exoduskerk.nl