Dirksland - Vanaf begin oktober 2020 werkt de provincie Zuid-Holland aan de Oost-Havendijk in Dirksland. Tijdens de werkzaamheden wordt het asfalt op de Oost-Havendijk vervangen. De weg is tot 17 december afgesloten voor alle verkeer. "U kunt van en naar Dirksland omrijden via Noorddijk, Panksdijkje, Oudelandsedijk, Korteweegje en Schelpenpad." Lees hieronder verder.

Werkzaamheden N215

Tijdens de werkzaamheden wordt de nieuwe brug, tussen de 1e Stoofweg en de Onwaardsedijk Noord, aan de kant van de Oost-Havendijk afgemaakt en aangesloten op de weg. Hiervoor moet de Oost-Havendijk gedeeltelijk worden verplaatst. Daarvoor wordt eerst het oude asfalt en de huidige fundering weggehaald. Daarna wordt de voorbelasting van zand weggehaald, een nieuwe fundering aangebracht waarna er zowel over de brug als over de weg nieuwe asfalt komt.

Verkeershinder en omleidingen

Tussen 5 oktober 06.00 uur en 17 december 17.00 uur is de Oost-Havendijk volledig afgesloten voor alle verkeer.

Dirksland

U kunt van en naar Dirksland omrijden via Noorddijk, Panksdijkje, Oudelandsedijk, Korteweegje en Schelpenpad.

Parkeerterrein

Het parkeerterrein langs het water blijft via kant 1 bereikbaar.

Bedrijventerrein

Het bedrijventerrein vlakbij de Noord-Spuidijk/Zuid-Spuidijk blijft bereikbaar.

Beter bereikbaar N215

De provincie Zuid-Holland werkt samen met de gemeente Goeree-Overflakkee en het Waterschap Hollandse Delta aan de verkeersveiligheid en de doorstroming van de N215 tussen Melissant en Dirksland. Hiervoor worden verschillende maatregelen genomen zoals de aanleg van een parallelweg, een fietstunnel en twee rotondes.