21 september 2020, Ouddorp - Afgelopen zaterdag 19 september was het zo ver. De vier kleine winnaars, Tygo en Yara Mierop, James en Sergio Tanis, mochten hun hoofdprijs, waar hun moeders hard voor hebben gestreden, ophalen. "In de maand augustus werd er door BIZ Ouddorp Centrum, namens de ondernemers van Ouddorp, een winactie ingezet. Vier weken lang konden er foto’s, met het toeristentreintje in de hoofdrol, ingezonden worden...." Lees hieronder meer.

Vervolg

Sinds 1 juli rijdt in Ouddorp het toeristentreintje een route van anderhalf uur tussen de kust en het centrum. Onderweg stopt het treintje langs leuke bezoekwaardige plekken zoals de geitenboerderij de Mekkerstee, speeltuin de Flipjes en ook bij diverse recreatieparken. De moeite waard als toerist, maar zeker ook als inwoner. Het toeristentreintje wordt ingezet als extra service voor de gasten, als attractie, maar ook om de parkeerdruk in het centrum te ontlasten. Een ritje met het treintje kost de reiziger dan ook niets. Het treintje wordt ingezet door gemeente Goeree-Overflakkee in samenwerking met BIZ Ouddorp Centrum en VEERO.

In de maand augustus werd er door BIZ Ouddorp Centrum, namens de ondernemers van Ouddorp, een winactie ingezet. Vier weken lang konden er foto’s, met het toeristentreintje in de hoofdrol, ingezonden worden. In totaal zijn er tien weekwinnaars uitgekozen door een driekoppige jury. De weekwinnaars ontvingen allemaal een cadeaubon, die bij een van de ondernemers in Ouddorp Centrum ingeleverd kan worden. De weekwinnaars maakten middels een stemronde via Facebook kans op de hoofdprijs. Ruim een week lang deden de kandidaten er alles aan om stemmen te verzamelen, met een geweldige en fanatieke eindstrijd tussen twee foto’s. Tot het laatste uur bleef het spannend wie er zou gaan winnen! Met uiteindelijk 242 stemmen (likes) tegenover 217 stemmen voor de nummer twee, Nadia Rayane met haar dochter Elisa en vriendinnetje Norah, wonnen de vier kinderen van Elianne Mierop en Melissa Tanis-van Rijswijk. Zij ontvingen een mand vol leuke cadeaus, die te koop zijn bij diverse Ouddorpse ondernemers. Nummer twee ontving een leuke troostprijs, gesponsord door Eetwinkel ’t Hoekje en Bruna Ouddorp.

Het toeristentreintje rijdt nog tot eind september 2020 in Ouddorp. Kijk voor meer informatie en voor andere leuke acties op www.facebook.nl/ouddorpcentrum of Instagram #Ouddorpcentrum.