Goedereede - De openingstijden van de milieustraat in Goedereede gaan veranderen. Vanaf 1 september 2020 is de milieustraat op woensdag open van 13:00 tot 16:00 uur en op zaterdag van 08:30 tot 12:00 uur. De gemeente Goeree-Overflakkee en de RAD denken dat met deze relatief kleine aanpassing de dienstverlening richting de inwoners verder verbeterd kan worden. Lees hieronder verder.

Vervolg

De gemeente Goeree-Overflakkee en de RAD denken dat met deze relatief kleine aanpassing de dienstverlening richting de inwoners verder verbeterd kan worden. De milieustraat is straks een uur meer open dan in de oude situatie en vooral langer open op het populairste wegbrengmoment, de zaterdagmorgen.

Tot nu toe was de milieustraat 2,5 uur open op woensdag, 1 uur op vrijdag en 2 uur op zaterdag. Vooral het ene uurtje op vrijdag bleek in de praktijk lastig, ook voor de personele invulling. Er ging bijvoorbeeld veel tijd verloren in het openen en afsluiten van de locatie. Vrijdagmiddag is er ook relatief veel (vakantie)verkeer. Voor de woensdag is besloten om de milieustraat al aan het begin van de middag te openen.