Regio - "Hou jij van lezen? En vraag je je na het lezen vaak af waarom de schrijver gekozen heeft voor een bepaald verhaalperspectief? Of vind je het leuk om te discussiëren met anderen over wat de schrijver bedoelde met die onverwachte plotwending? Misschien is deelname aan een leesgroep dan iets voor jou!" Binnen Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta zijn diverse leesgroepen actief. Lees hieronder meer.

Vervolg

Binnen Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta zijn diverse leesgroepen actief. Zowel op Voorne Putten als op Goeree-Overflakkee en deze hebben zowel ’s avonds als overdag bijeenkomsten. Tijdens het leesgroepseizoen, van september tot en met mei/juni, lezen en bespreken zij met elkaar zeven titels. Bijvoorbeeld Zwarte schuur van Oek de Jong, Grand Hotel Europa van Ilja Leonard Pfeijffer en De rechtvaardigen van Jan Brokken.

In september start het nieuwe seizoen en er zijn een op dit moment aantal leesgroepen in Hellevoetsluis en Middelharnis die een plekje over hebben! Daarnaast is het altijd mogelijk om, bij voldoende belangstelling, een nieuwe leesgroep op te richten in één van de vestigingen van Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta.
Interesse in deelname aan een leesgroep? Neem contact op met Lindsay, via lpelt@bzhd.nl