11 juli 2020, Middelharnis - Na de diploma-uitreikingen van vorige week had de RGO Middelharnis weer een feestje te vieren. "Afgelopen donderdag was er een afscheidsbijeenkomst voor leerlingen die hun ISK-periode op de RGO hebben afgesloten. Veel leerlingen vervolgen hun opleiding aan een mbo-school. Het is ontzettend fijn dat ze in de ISK-klas van de RGO de Nederlandse taal zo goed hebben geleerd dat ze een goede basis hebben om verder te kunnen leren." Lees hieronder meer.

Vervolg
Andere, jongere, leerlingen kunnen volgend schooljaar instromen in een reguliere klas op de RGO en gaan daar hun best doen hun RGO vmbo-, mavo-, havo- of vwo-diploma te behalen. Het was een feestje om zoveel blije gezichten te zien. Alle leerlingen die de ISK-klas verlaten konden vol trots hun handtekening zetten op het ISK-certificaat.
Het was een afscheid met een lach en een traan. Lesgeven aan deze leerlingen is heel bijzonder en waardevol, zo lieten de ISK-docenten merken. Naast trots was er ook reden een traantje weg te pinken vanwege het afscheid van deze groep. Jammer genoeg moest de school ook afscheid nemen van 2 geliefde ISK-docenten, mevrouw Van Maarleveld en mevrouw Blijleven, en ook dat ging niet zonder tranen. De RGO wenst al deze leerlingen nogmaals heel veel succes toe bij hun vervolgopleiding!