Goeree-Overflakkee - Ieder jaar in september organiseert de Soroptimistclub Goeree-Overflakkee ‘Lekker Nazomeren’. Een evenement in de tuin van De Overkant in Ouddorp met lekkere hapjes en live muziek. De opbrengst is voor een goed doel. "Helaas strooit Corona ook voor de Soroptimisten roet in het eten. Lekker Nazomeren 2020 gaat niet door." Maar de dames laten Lekker Nazomeren 2020 niet ongemerkt verdwijnen! Op zaterdag 4 juli werden de sponsoren van voorgaande jaren verrast met een heerlijke appeltaart van Bakkerij Koese. Lees hieronder verder.

Vervolg

"Met deze taart willen de Soroptimisten deze lokale ondernemers een hart onder de riem steken in de afgelopen Corona-tijd en zeggen zij ‘hartelijk dank’ voor de afgelopen jaren en ‘hopelijk tot ziens’ bij Lekker Nazomeren 2021.
Ook de muzikanten die voor dit jaar al gecontracteerd waren werden bedankt met een heerlijke doos chocolaatjes. Samen met Peter Grinwis van De Overkant is de datum voor Lekker Nazomeren 2021 in potlood al gezet: 11 september 2021. Voor nu wensen de Soroptimisten u een mooie zomer. Blijf gezond!"

Foto: Wouter Koese (Bakkerij Koese) helpt de taarten inladen bij Corine Groenendijk (Soroptimisten)