Rijswijk, 1 juli 2020 - De hoofdprijs van de 1 juli Droomsalaristrekking van de Staatsloterij is gevallen op een Staatslot van een abonneespeler van ons eiland Goeree-Overflakkee. De gelukkige winnaar ontvangt 30 jaar lang €10.000 netto per maand met lotnummer AJ 05302. "De winnaar wordt uitgenodigd op het kantoor van Nederlandse Loterij, waar Staatsloterij onderdeel van is. Hij of zij ontvangt indien gewenst advies en begeleiding bij de nieuw verworven rijkdom." Lees hieronder verder.

Vervolg

“Dit is voor de winnaar van de Droomsalaristrekking een geweldige start van de zomer. Wij kijken ernaar uit om de winnaar te ontvangen”, aldus Karen van Schie, prijswinnaarbegeleider bij Nederlandse Loterij.

Prijswinnaars blijven anoniem Staatsloterij stelt het belang van winnaars voorop en maakt daarom nooit de namen van prijswinnaars bekend. De eerstvolgende reguliere trekking is op 10 juli aanstaande. Dan staat de Jackpot op €8.300.000 belastingvrij.

Over Staatsloterij

Staatsloterij is onderdeel van Nederlandse Loterij. In 2019 heeft Nederlandse Loterij €894,7 miljoen aan prijzengeld uitgekeerd aan haar spelers (inclusief kansspelbelasting). Jaarlijks wordt vrijwel de gehele opbrengst van Nederlandse Loterij geïnvesteerd in de Nederlandse sport via het NOC*NSF, in 18 goede doelen op het gebied van gezondheid, beweging en welzijn en in de Nederlandse samenleving via het ministerie van Financiën. In 2019 ging het om een investering van ruim €173 miljoen.