Stellendam - Woensdag 17 juni opende GoedvoorGoed de nieuwe vestiging in Stellendam.
"Na Sommelsdijk en Oude-Tonge is dit de derde kringloopwinkel van GoedvoorGoed. Toen in begin maart de eerste voorbereidingen begonnen gooide 'Corona' al direct roet in het eten. Met behulp van een enthousiast team van eigen medewerkers en vrijwilligers kon, met diverse aanpassingen, toch worden door gegaan en werd er, in betrekkelijk korte tijd, een enorme grote kringloopwinkel gecreëerd." Lees hieronder verder.

Vervolg

Het voordeel van de grote ruimte in Stellendam was dan ook wel dat men veilig kon werken en alle voorzorgsmaatregelen goed kon toepassen. "Er zijn woonkamers gecreëerd, werkplaatsen gemaakt, stellages opgebouwd, goederen uitgezocht en intussen al veel contacten gelegd want de belangstellenden stonden elke dag te kijken hoever de vorderingen waren." Het team van Stellendam kijkt er naaruit iedereen te ontvangen in de nieuwe winkel.

Openingstijden

De winkel is gevestigd aan de Delta Industrieweg 38 in Stellendam (Industrieterrein)
De openingstijden van de winkel zijn van maandag tot en met zaterdag van 10:00-16:00 uur. Goederen inleveren kan van maandag tot en met zaterdag van 10:00-15:30 uur.

Regels

Vanwege de uitbraak van het coronavirus is men ook verplicht om de geldende regels te aan te houden. "Er mogen maximaal 20 klanten tegelijk de winkel in. Een mandje is verplicht. Bij verkoudheid of griepklachten blijft men thuis en bij voorkeur komt men alleen. Een feestelijke opening zal hierdoor ook later pas plaatsvinden."

Bij de andere vestigingen van GoedvoorGoed zijn de openingstijden en de tijden van inname weer terug naar de oude vertrouwde tijden.

Winkel GoedvoorGoed Sommelsdijk

Maandag t/m vrijdag 10.00–17.00 uur / zaterdag 10.00-16.00 uur
Inname goederen Sommelsdijk: maandag t/m vrijdag tussen 10.00 en 15.30 uur zaterdag tussen 10.00 en 12.00 uur.

Winkel GoedvoorGoed Oude-Tonge

Maandag t/m zaterdag 10.00-16.00 uur
Inname goederen Oude-Tonge maandag t/m vrijdag tussen 10.00 en 15.30 uur zaterdag tussen 10.00 en 12.00 uur

Spullen op laten halen

De medewerkers komen ook weer spullen bij u thuis ophalen.
Om hun gezondheid te kunnen waarborgen, vragen wij u om de spullen buiten neer te zetten. Zo vermijdt men direct contact, maar kunnen de de spullen toch een mooi tweede leven krijgen.
Voor het maken van een afspraak is mailen het beste naar afspraken@goedvoorgoed.nl