Ouddorp - De lokale televisie- en radiozender op ons eiland Goeree-Overflakkee RTV Slogo heeft naast de vaste programmering ook wekelijks nieuwe programma’s voor u klaar staan. De nieuwe items van deze week leest u hieronder, evenals de juiste frequenties om te mee te luisteren en kijken.

De nieuwe items van deze week zijn:

· ’t Eiland Actueel – Gert Klok – Hoofdredacteur Eilanden Nieuws: Deze week een uitgebreid gesprek met de nieuwe hoofdredacteur van het Eilanden Nieuws. An het begin van het jaar begon Gert Klok aan zijn nieuwe functie bij de krant van Goeree-Overflakkee. Gert Klok (37), een geboren Katwijker, die anderhalf jaar geleden in Dirksland neerstreek. Zijn vrouw is een Flakkeese, dus het eiland is niet geheel onbekend voor hem. En Eilanden-Nieuws, waarover hij nu de scepter zwaait, evenmin. In een openhartig gesprek verteld hij over de eerste maanden in zijn nieuwe functie.

· ’t Eiland Actueel - Curamare – Beweging – deel 8: In deze moeilijke corona periode is het voor de bewoners niet mogelijk om een bezoek te brengen aan hun bewegingsagogen en daarom verzorgen ze online, en in samenwerking met de fysiotherapeuten van CuraMare, bewegingsoefeningen zodat iedereen thuis in beweging kan blijven.

· Streekhistorie – Oude Tonge 1950 – deel 3: In deze historisch serie gaan we langs de dorpen op het eiland Goeree-Overflakkee. In deze aflevering ziet u unieke beelden uit Oude Tonge gemaakt rond de jaren 1950.

· Blik op Goeree-Overflakkee – deel 14: In de serie “Blik op Goeree Overflakkee” rijden wij met onze camera auto over het eiland en zie je bekende en onbekende straatjes of landschappen voorbijkomen en kunt u genieten van de mooie beelden van Goeree-Overflakkee.

De vaste programma’s bij RTV Slogo

*De Huiskamer – Jan v.d Bos – Modelbouwvereniging Flakkee: Elke week ontvangt presentatrice Andrea Stribos weer nieuwe gasten. In deze aflevering van 'De Huiskamer' praat Andrea met Jan van den Bos over Modelbouwvereniging Flakkee. Kijk voor meer informatie ook op huiskamervanflakkee.nl. De uitzendtijden zijn 09.00 en 21.00 uur. In verband met de corona maatregelen worden er op dit moment geen nieuwe uitzendingen opgenomen en is er deze keer een herhaling te zien.

Programma’s in de uitzending

Deze programma’s worden om 2:00, 5:00, 10:00, 12:00, 15:00, 17:30 en 22:00 uur uitgezonden. Dit m.u.v. zondagen om 10:00 en 17:30 uur i.v.m. uitzendingen van de kerkdiensten. Heeft u tips, ideeën of eigen films? Mail dan naar: televisie@rtvslogo.nl.

Uitzendkanalen in het kort

Ziggo digitaal: Kanaal 36, Cl+ module: Kanaal 331. KPN/Telfort: Kanaal 1371.

Kijk voor meer informatie over RTV Slogo op rtvslogo.nl.

Volgen

Volg op Facebook.com/RTVSlogo en Twitter: @rtvslogo