Sommelsdijk - "Ze gingen als zoete broodjes!" Kees Witte, ambassadeur van KiKa Goeree-Overflakkee vertelt: "We hebben het druk gehad met het maken en verkopen van de meeuwen voor KiKa." Daan Vijfhuizen kwam met dit fantastische idee. Daan hield geen verjaardag in verband met alle maatregelen rondom de uitbraak van het coronavirus, maar organiseerde een actie voor KiKa. Lees hieronder meer over het mooie bedrag dat werd opgehaald voor het goede doel.

Vervolg

Kees: "We hebben de meeuwen verkocht voor €7,50 per stuk en was echt super, hoeveel meeuwen mensen bestelden! Daan heeft zich helemaal uit kunnen leven met zagen van de meeuwen. Hij heeft daarbij ook hulp gehad van zijn vader, zijn vriendin Mariët en zijn moeder om ze in elkaar te knopen en ik heb ze allemaal geverfd. Het is een geweldig succes geworden, we kunnen allebei geen meeuw meer zien haha!".

Daan heeft het mooie bedrag van maar liefst €900,00 euro overgemaakt naar KiKa. Kees: "Ben super trots op Daan en KiKa is Daan zeer dankbaar voor dit geweldige bedrag!"