Middelharnis - Stichting ZIJN verzorgt de mantelzorgondersteuning op Goeree-Overflakkee. "Nu de rust enigszins terugkeert na de piek in de crisis rondom de uitbraak van het coronavirus willen we graag (op een Corona-veilige manier) weer een mantelzorgcafé organiseren. Afgelopen maanden hebben mantelzorgers het zwaar gehad door het afschalen van de thuiszorg en het wegvallen van de dagbesteding. Ook was er minder hulp aan huis van familie en vrienden in verband met besmettingsgevaar. Het kan voor mantelzorgers fijn zijn elkaar weer te spreken én te zien om ervaringen te delen." Lees hieronder meer en voel je welkom!

Vervolg
St. ZIJN: "Om met een beperkte groep bij elkaar te komen én op veilige afstand te kunnen blijven hebben wij op donderdag 25 juni zowel in de ochtend als in de middag een mantelzorgcafé in de foyer van het Diekhuus. U kunt kiezen uit een ontmoeting in de ochtend van 10:00 uur tot 11:30 uur of in de middag van 13:30 uur tot 15:00 uur. Wij zorgen voor koffie, thee en lekkers! Aan deze middag zijn geen kosten verbonden.

Aanmelden verplicht

Opgeven voor dit café is verplicht als u aanwezig wilt zijn, mede omdat wij willen weten of u in de ochtend of in de middag komt. Dit kan via de mail m.vanderwelle@zijngo.nl of telefonisch: 0187-483366, toets 2. U bent op deze dag van harte welkom in het Diekhuus, Beneden Zandpad 7 in Middelharnis.

Mantelzorgcafé st. ZIJN

Voor mensen die intensief en langdurig voor een naaste zorgen organiseren wij maandelijks het mantelzorgcafé. Bent u (pas) mantelzorger en wilt u eens komen kijken? U bent uiteraard van harte welkom. Wij hopen u te ontmoeten op donderdag 25 juni, mede ter ondersteuning van uw taak als mantelzorger.