Goeree-Overflakkee - Lokale omroep RTV Slogo heeft naast de vaste programmering ook wekelijks nieuwe programma’s voor u klaar staan. De nieuwe items van deze week leest u hieronder. Onderwerpen zijn onder andere: De Huiskamer met Cor Hameeteman, Lous Mastenbroek en Maatje Hansen, thema 'Genealogie', t Eiland Actueel - Curamare, Beweging deel 6, Politieverhalen in beeld met 'De Omstander'- deel 19, Streekhistorie: dorp Oude Tonge 1966 –deel 3, Blik op Goeree-Overflakkee -deel 12 en daarbij alle vaste programma's. Lees meer.

  • De Huiskamer – Cor Hameeteman, Lous Mastenbroek en Maatje Hansen – Genealogie: Elke week ontvangt presentatrice Andrea Stribos weer nieuwe gasten. In deze aflevering van 'De Huiskamer' praat Andrea met Cor Hameeteman, Lous Mastenbroek en Maatje Hansen over het onderwerp “Genealogie”.
  • ’t Eiland Actueel - Curamare – Beweging – deel 6: In deze moeilijke periode is het voor de bewoners niet mogelijk om een bezoek te brengen aan hun bewegingsagogen en daarom verzorgen ze online, en in samenwerking met de fysioterapeuten van CuraMare, bewegingsoefeningen zodat iedereen thuis in beweging kan blijven.
  • Politieverhalen in beeld – De Omstander – Deel 19: In deze serie krijgt u een kijkje in het leven van een agent bij de politie. Brigadier Piet Kats vertelt in deze editie van 'Echte politieverhalen in beeld' hoe de houding van een kritische passant verandert na een onverwachte gebeurtenis
  • Streekhistorie – Oude Tonge 1966 – deel 3: In deze historisch serie gaan we langs de dorpen op het eiland Goeree-Overflakkee. In deze aflevering ziet u unieke beelden uit Oude Tonge gemaakt rond de jaren 1950.
  • Blik op Goeree-Overflakkee – deel 12: In de serie “Blik op Goeree Overflakkee” rijden wij met onze camera auto over het eiland en zie je bekende en onbekende straatjes of landschappen voorbijkomen en kunt u genieten van de mooie beelden van Goeree-Overflakkee.

De vaste programma’s bij RTV Slogo:

*De Huiskamer – Cor Hameeteman, Lous Mastenbroek en Maatje Hansen – Genealogie: Elke week ontvangt presentatrice Andrea Stribos weer nieuwe gasten. In deze aflevering van 'De Huiskamer' praat Andrea met Cor Hameeteman, Lous Mastenbroek en Maatje Hansen over het onderwerp “Genealogie”. Kijk voor meer informatie ook op huiskamervanflakkee.nl. De uitzendtijden zijn 09.00 en 21.00 uur. In verband met de corona maatregelen worden er op dit moment geen nieuwe uitzendingen opgenomen en is er deze keer een herhaling te zien.

Programma’s in de uitzending

Deze programma’s worden om 2:00, 5:00, 10:00, 12:00, 15:00, 17:30 en 22:00 uur uitgezonden. Dit m.u.v. zondagen om 10:00 en 17:30 uur i.v.m. uitzendingen van de kerkdiensten. Heeft u tips, ideeën of eigen films? Mail dan naar: televisie@rtvslogo.nl.

Uitzendkanalen in het kort

Ziggo digitaal: Kanaal 36, Cl+ module: Kanaal 331. KPN/Telfort: Kanaal 1371.

Kijk voor meer informatie over RTV Slogo op rtvslogo.nl.

Volgen

Volg op Facebook.com/RTVSlogo en Twitter: @rtvslogo