Goeree-Overflakkee - Op maandag 1 juni (Tweede Pinksterdag) zijn het gemeentehuis, het streekarchief en de milieustraten gesloten. Veel gemeentelijke producten en diensten zijn online aan te vragen via de website. "De ophaalroute voor restafval (groene container) in Goedereede, Ouddorp en Stellendam van maandag 1 juni (Tweede Pinksterdag) is bijvoorbeeld vervroegd naar zaterdag 30 mei." Lees hieronder verder.

Calamiteiten en spoedeisende jeugdhulpkwesties

Bij calamiteiten, waar de buitendienst voor ingeschakeld moet worden, of bij overlijdensgevallen, kan men (buiten openingstijden van het gemeentehuis) bellen met de calamiteitentelefoon: (0187) 47 53 35. Bij spoedeisende jeugdhulpkwesties kan men (buiten openingstijden van het gemeentehuis) bellen met het crisisinterventieteam: 010 233 00 00.

Gewijzigde afvalinzameling Pinksteren

De ophaalroute voor restafval (groene container) in Goedereede, Ouddorp en Stellendam van maandag 1 juni (Tweede Pinksterdag) is vervroegd naar zaterdag 30 mei.

De gemeente vraagt inwoners om de container vóór 07.30 uur aan de straat te zetten. Neem voor vragen over niet geleegde containers contact op met Renewi via e-mailadres goeree.overflakkee@renewi.eu of telefoonnummer 0800 354 50 00.

Afvalkalender

Bekijk de afvalkalender op de afvalkalender om te zien wanneer uw containers worden geleegd. Vul uw postcode (cijfers en letters zonder spatie) en uw huisnummer in. Als u dan op de entertoets drukt (of het op het pijltje om verder te gaan klikt), krijgt u het overzicht van de ophaaldata voor het ingevoerde adres te zien.

Kijk voor een overzicht van het aanbod op goeree-overflakkee.nl/online-regelen.