Ouddorp - Uw en jouw lokale televisie en radio van RTV Slogo (Stichting Lokale Omroep Goeree-Overflakkee) heeft naast de vaste programmering ook wekelijks nieuwe programma’s voor u klaar staan. De nieuwe items van deze week (hieronder) zijn o.a. De Huiskamer (50 jaar De Motte), Politieverhalen in beeld (deel 18-Tweeling), Streekhistorie (Ouddorp, deel 3) en Blik op Goeree-Overflakkee. Lees meer.

Nieuwe TV-uitzendingen RTV Slogo:

  • De Huiskamer – Rias Olivier en Arjan Diepenhorst – 50 Jaar de Motte: Elke week ontvangt presentatrice Andrea Stribos weer nieuwe gasten. In deze aflevering van 'De Huiskamer' praat Andrea met Rias Olivier en Arjan Diepenhorst over 50 jaar de Motte en het boek Boeren in Berwoutsmoer.
  • ’t Eiland Actueel - Curamare – Beweging – deel 5: In deze moeilijke periode is het voor de bewoners niet mogelijk om een bezoek te brengen aan hun bewegingsagogen en daarom verzorgen ze online, en in samenwerking met de fysioterapeuten van CuraMare, bewegingsoefeningen zodat iedereen thuis in beweging kan blijven.
  • Politieverhalen in beeld – Tweeling – Deel 18: In deze serie krijgt u een kijkje in het leven van een agent bij de politie. Teamchef Harry Munniksma vertelt over de verdwijning van een tweeling en hoe ze door intelligent denken en samenwerking tot een oplossing zijn gekomen.
  • Streekhistorie – Ouddorp 1966 – deel 3: In deze historisch serie gaan we langs de dorpen op het eiland Goeree-Overflakkee. In deze aflevering ziet u unieke beelden uit Ouddorp gemaakt rond de jaren 1966 in een film gemaakt door Dhr. E Santifort.
  • Blik op Goeree-Overflakkee – deel 11: In de serie “Blik op Goeree Overflakkee” rijden wij met onze camera auto over het eiland en zie je bekende en onbekende straatjes of landschappen voorbijkomen en kunt u genieten van de mooie beelden van Goeree-Overflakkee.

De vaste programma’s bij RTV Slogo:

*De Huiskamer – Rias Olivier en Arjan Diepenhorst – 50 Jaar de Motte: Elke week ontvangt presentatrice Andrea Stribos weer nieuwe gasten. In deze aflevering van 'De Huiskamer' praat Andrea met Rias Olivier en Arjan Diepenhorst over 50 jaar de Motte en het boek Boeren in Berwoutsmoer. Kijk voor meer informatie ook op huiskamervanflakkee.nl. De uitzendtijden zijn 09.00 en 21.00 uur. In verband met de corona maatregelen worden er op dit moment geen nieuwe uitzendingen opgenomen en is er deze keer een herhaling te zien.

Programma’s in de uitzending

Deze programma’s worden om 2:00, 5:00, 10:00, 12:00, 15:00, 17:30 en 22:00 uur uitgezonden. Dit m.u.v. zondagen om 10:00 en 17:30 uur i.v.m. uitzendingen van de kerkdiensten. Heeft u tips, ideeën of eigen films? Mail dan naar: televisie@rtvslogo.nl.

Uitzendkanalen in het kort

Ziggo digitaal: Kanaal 36, Cl+ module: Kanaal 331. KPN/Telfort: Kanaal 1371.

Kijk voor meer informatie over RTV Slogo op rtvslogo.nl.

Volgen

Volg op Facebook.com/RTVSlogo en Twitter: @rtvslogo

Als er nog vragen zijn naar aanleiding van deze email dan zie ik die wel verschijnen.