Middelharnis - Door de coronacrisis was de afgelopen tijd alles anders. "Waar ze normaal gesproken precies weten welke kinderen er komen, was er nu opeens een andere werkelijkheid. Het moeten missen van de kinderen, de omschakeling naar noodopvang en (digitaal) thuisonderwijs. Een enorme opgave", aldus gemeente Goeree-Overflakkee. Om waardering uit te spreken bezochten twee wethouders enkele basisscholen en kinderopvangen op ons eiland. Lees hieronder verder.

Vervolg

Gemeente 18 mei 2020:
"Leerkrachten van de basisscholen en medewerkers in de kinderopvang op Goeree-Overflakkee hebben de afgelopen tijd keihard gewerkt om ervoor de zorgen dat kinderen geen achterstand opliepen. Dat heeft veel creativiteit, veerkracht en aanpassingsvermogen gevraagd.

Om hiervoor waardering uit te spreken en deze mensen hartelijk te bedanken bezochten wethouders Peter Feller en Berend Jan Bruggeman afgelopen vrijdag en vandaag enkele basisscholen en kinderopvangen. Ook werden alle leerkrachten van de basisscholen en medewerkers in de kinderopvang op Goeree-Overflakkee verrast met taart of smoothies.

Nog steeds wordt er veel van deze mensen gevraagd. Wij hebben als gemeente veel respect voor hoe zij hier mee omgaan. Aan alle leerkrachten van de basisscholen en medewerkers in de kinderopvang: Houd vol en ga zo door! Heel veel succes in de komende tijd!"