Middelharnis - Vanaf maandag 25 mei 2020 staat gemeente Goeree-Overflakkee voor u klaar tijdens de reguliere openingstijden. "Vanwege de coronamaatregelen pasten we deze eerder aan. Houd er rekening mee dat we op afspraak werken, alleen documenten haalt u zonder afspraak af. En we stellen onze GO-bus (mobiel gemeentehuis) langer beschikbaar aan het ziekenhuis in Dirksland. Zij gebruiken de bus om mensen met een verwijzing te testen op corona." Lees hieronder de openingstijden.

Reguliere openingstijden:

Maandag en vrijdag van 08.00 tot 12.00 uur
Dinsdag tot en met donderdag van 08.00 tot 17.00 uur
Donderdagavond van 18.00 tot 20.00 uur
Eerste zaterdag van de maand van 09.00 tot 11.00 uur

Op afspraak

Houd er rekening mee dat we op afspraak werken, alleen documenten haalt u zonder afspraak af. Kijk voor meer informatie onder deze link. Vanwege het coronavirus zijn er voorzorgsmaatregelen getroffen in de hal. We vragen bezoekers om zich hier aan te houden. Alleen samen krijgen we corona onder controle!

GO-bus in coronatijd

We stellen onze GO-bus (mobiel gemeentehuis) langer beschikbaar aan het ziekenhuis in Dirksland. Zij gebruiken de bus om mensen met een verwijzing te testen op corona. Tot 1 september is de GO-bus dus niet beschikbaar voor het regelen van gemeentelijke producten en diensten.

Online

Wist u dat u voor veel gemeentelijke producten en diensten ook terecht kunt op onze website? Kijk voor een overzicht van het aanbod onder deze link.