Regio - Op 20 mei gaan de vestigingen in Ouddorp en Middelharnis (Hellevoetsluis, Brielle en Oostvoorne) weer open voor bibliotheekleden om boeken te lenen of in te leveren. De vestigingen in Oude-Tonge en Rockanje blijven voorlopig nog gesloten. Natuurlijk is het ook bij de bibliotheek niet meteen weer zoals het was. Vanwege het coronavirus is het vanaf nu de "anderhalvemeterbibliotheek". Lees hieronder meer.

Vervolg
Nog even alleen boeken lenen of inleveren

Je kunt momenteel alleen terecht bij de bibliotheek voor het lenen en terugbrengen van boeken. Er gelden dezelfde regels als bij supermarkten en bouwmarkten; er mag een beperkt aantal mensen naar binnen, iedereen die naar binnen gaat moet een toegangsmandje meenemen en wanneer deze op zijn, dan wacht je buiten op 1 ½ meter afstand. Ook is er in de bibliotheek een looproute aangegeven.

De leestafel, koffiehoek of drankautomaat en de toiletten blijven voorlopig dicht. Ook kun je nog geen gebruik maken van computers en werkplekken en er worden nog geen activiteiten georganiseerd. Daarnaast zijn de openingstijden aangepast. Op de website van de bibliotheek is het laatste nieuws over de openstelling te vinden.