Melissant - Door de Coronacrisis is alles opeens anders. Voor Oranjevereniging Melissant betekent dat (net als bij andere Oranjeverenigingen) dat er dit jaar geen Koningsdag gevierd kon worden op de manier zoals wij dat gewend zijn. Ook 4 en 5 mei zijn anders. Het bestuur van Oranjevereniging Melissant en Cor en Jolanda Joppe van de Nollestee sloegen daarom de handen ineen. Lees hieronder meer.

Oranjevereniging Melissant
"4 en 5 mei zijn dit jaar ook bijzonder. Op 4 mei herdenken we de slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog en op 5 mei vieren we onze vrijheid. Dit jaar is het 75 jaar geleden dat we bevrijdt zijn, helaas kunnen we dit niet groots vieren."
Oranjevereniging Melissant deelt daarom op 5 mei, in samenwerking met de Nollestee een bloemetje uit aan alle 70-plussers in Melissant.
"Op deze manier willen we u laten weten dat 4 en 5 mei voor ons belangrijk zijn, maar dat we ook de oudere inwoners van Melissant niet zullen vergeten", aldus bestuur Oranjevereniging Melissant en Cor en Jolanda Joppe van de Nollestee.
"Zorg goed voor uzelf, maar ook zeker voor elkaar!"