17 april 2020, Den Bommel - In Den Bommel werden jongeren afgelopen week verrast met een mooie actie: Je bent niet in je eendje. "Deze crisis is voor iedereen pijnlijk en kwetsbaren worden het meest geraakt. Ook jongeren hebben het niet altijd even makkelijk." De gehouden actie 'Je bent niet in je eendje' bestond uit het uitdelen van pakketten aan jongeren in het dorp. "Een survivalpakket voor thuis. Zodat jongens en meiden afleiding, reflectie en interactie vinden. We denken aan ze!" Lees hieronder meer en bekijk de foto's.

Je bent niet in je eendje

Veel jongeren in Den Bommel kregen een tas, gevuld met kaart (om door te geven), een badeendje, spelletje, magazine, een stressballetje, een christelijke strip en natuurlijk een wc-rol. De actie was een landelijke actie van Youth fo Christ, een Christelijke organisatie die het contact met jongeren op de voorgrond houdt en jongerenwerkers helpt om het contact daadwerkelijk te onderhouden. Met deze actie werd de jeugd een hart onder de riem gestoken: We denken aan je: je bent niet in je "eendje"!

Geen pakket gehad?

"Alle gezinnen met jongeren vanaf de eerste klas (van 12-16 jaar) die in Den Bommel wonen én de kinderen die de club van de plaatselijke kerk bezoeken, kregen een pakketje. Zijn we je vergeten? Laat het even weten via deze link naar de mail!"