14 april 2020, Dirksland - De winnaars van de kleurwedstrijd die georganiseerd werd ten bate van KiKa Goeree-Overflakkee zijn bekend gemaakt. Ambassadeur Kees Witte: "We hebben 56 prachtige kleurplaten binnengekregen en alle kinderen die hun kleurplaat hebben ingezonden wil ik super bedanken namens KiKa (Kinderen Kankervrij) . De kleurplaten zijn in afspraak met de kinderafdeling van het Van Weel Bethesda Ziekenhuis te Dirksland bewaard en deze worden, met inachtneming van de regels die zijn opgesteld ivm corona, uitgedeeld aan de kinderen die daar liggen." Lees hieronder verder.

Vervolg

Kees: "De jury heeft veel werk gehad om alle platen te beoordelen, er zaten erg mooie kleurplaten, ook zijn enkele kinderen creatief bezig geweest om de kleurplaat zo mooi mogelijk te maken. Volgens de jury was het een hele puzzel om de winnaars er tussen uit te halen maar het is ze gelukt en ik heb de namen van de winnaars door gekregen."

Deze vijf kinderen hebben prachtige kleurplaten (zie onderaan artikel) gemaakt en daarmee een prachtige prijs mee gewonnen:

  • Rick Matze
  • Ruben Kruis
  • Jayden Horseling
  • Indy Netten
  • Dewi Tuns

"Alle winnaars van harte gefeliciteerd met je prijs en ook alle deelnemers bedankt voor het mee doen."

De gewonnen prijzen zijn inmiddels bij de kinderen thuis afgegeven.

Kees Witte: "Namens KiKa-Goeree-Overflakkee, wil ik ook Erna van der Valk van T-Toys, Danielle Jansen - Huis van Jansen en Rosalie van der Bok - Grenzeloos bewegen, hartelijk bedanken. Het was weer een leuke mooie actie!".