13 april 2020, Goeree-Overflakkee - RTV Slogo (Stichting Lokale Omroep Goeree-Overflakkee heeft naast de vaste programmering ook wekelijks nieuwe programma’s voor u klaar staan. De nieuwe items van deze week zijn: ’t Eiland Actueel, met deze keer een 'Bloemengroet voor ouderen Goeree-Overflakkee' van onze eigen burgemeester. Ook de Tulpenpracht op ons eiland is op film gezet en er staat weer een nieuw deel van Middelharnis/Sommelsdijk in de jaren 50 voor u klaar: "Veel kijkplezier!". Lees hieronder meer.

Nieuwe Programma's bij RTV Slogo:

  • ’t Eiland Actueel – Bloemengroet voor ouderen Goeree-Overflakkee: Burgemeester Ada Grootenboer-Dubbelman van gemeente Goeree-Overflakkee heeft vrijdagmiddag een aantal mooie voorjaarsboeketten bezorgd bij zelfstandig wonende ouderen in Ouddorp. Op Goede Vrijdag werden door het hele land bloemen bezorgd bij 150.000 ouderen. Thuiszorgorganisatie Careyn op Goeree-Overflakkee had zich aangemeld voor de landelijke actie van rapper Ali B, de sierteeltindustrie en ouderenbond ANBO.
  • ‘t Eiland Actueel – Tulpenpracht op Goeree-Overflakkee: Het is weer de tijd van het jaar dat de tulpen hun gekleurde kopjes opsteken. Ze brengen een beetje kleur in deze crisistijd. Geniet er van zolang het kan, want over een paar weken is de kleurenpracht weer verdwenen. RTV SLOGO laat u op deze manier thuis genieten van deze tulpenpracht
  • ’t Eiland Actueel - Bemoediging – Curamare: Dagelijks verzorgt zorginstelling CuraMare vanuit de Lukaskapel van Verzorgingstehuis Nieuw Rijsenburgh een bemoediging. Dit ter ondersteuning voor alle bewoners van de diverse zorginstellingen van CuraMare en alle inwoners van onze Gemeente Goeree-Overflakkee
  • Politieverhalen in beeld – Flirten – Deel 12: In deze serie krijgt u een kijkje in het leven van een agent bij de politie. ‘Belachelijk voor woorden dat mensen denken dat ik daar een praatje zit te maken. Wat denken ze wel niet van de politie dan?’ Een meisje zit op de leuning van een viaduct, met haar benen over de rand. Als Piet Kats met haar in gesprek gaat, komen er veel meldingen van automobilisten binnen bij de meldkamer die denken dat hij het meisje wil versieren.
  • Streekhistorie – Middelharnis/Sommelsdijk in de Jaren 50 – deel 2: In deze historisch serie gaan we langs de dorpen op het eiland Goeree-Overflakkee. In deze aflevering ziet u unieke beelden uit de jaren 50 die zijn opgenomen in de dorpen Sommelsdijk en Middelharnis.
  • Blik op Goeree-Overflakkee – deel 5: In de serie “Blik op Goeree Overflakkee” rijden wij met onze camera auto over het eiland en zie je bekende en onbekende straatjes of landschappen voorbijkomen en kunt u genieten van de mooie beelden van Goeree-Overflakkee.

De vaste programma’s bij RTV Slogo:

  • De Huiskamer: Wim Eijbers en Wilma Vervloet – Alzheimer Trefpunt: Elke week ontvangt, vanuit Ons Dorphuis te Nieuwe Tonge, presentatrice Andrea Stribos weer nieuwe gasten. In deze aflevering van 'De Huiskamer' praat Andrea met Wim Eijbers en Wilma Vervloet over het Alzheimer Trefpunt. Kijk voor meer informatie ook op huiskamervanflakkee.nl. De uitzendtijden zijn 09.00 en 21.00 uur.

Programma’s in de uitzending

Deze programma’s worden om 2:00, 5:00, 10:00, 12:00, 15:00, 17:30 en 22:00 uur uitgezonden. Dit m.u.v. zondagen om 10:00 en 17:30 uur i.v.m. uitzendingen van de kerkdiensten. Heeft u tips, ideeën of eigen films? Mail dan naar: televisie@rtvslogo.nl.

Uitzendkanalen in het kort

Ziggo digitaal: Kanaal 36, Cl+ module: Kanaal 331. KPN/Telfort: Kanaal 1371.

Kijk voor meer informatie over RTV Slogo op rtvslogo.nl.

Volgen

Volg op Facebook.com/RTVSlogo en Twitter: @rtvslogo