31 maart 2020 - Roos Bertsch (2 jaar) en Ismael El Kaddouri (2 jaar) uit Rijswijk zijn de eerste Zuid-Hollandse ambassadeurs van het Amerikaanse loopfietsjesmerk Strider Bikes geworden. Gisteren werden de peuters verrast met een nieuwe loopfiets, waarmee zij de eerste stappen kunnen zetten om te leren fietsen. Ook krijgen ze persoonlijke fietstips en mogen ze meedoen aan de allereerste nationale Strider Cup, die later dit jaar of in 2021 plaats zal vinden. Lees hieronder meer.

Roos Bertsch (2 jaar, foto) en Ismael El Kaddouri (2 jaar) uit Rijswijk zijn de eerste Zuid-Hollandse ambassadeurs van het Amerikaanse loopfietsjesmerk Strider Bikes geworden.

“Ismael is de oudste van een tweeling en samen met zijn zusje Nora leent hij af en toe met veel plezier de loopfietsjes van de bovenburen van opa en oma", aldus Hakima Mouaddab, de moeder van Ismael. "Ik heb al een oud roze loopfietsje voor Nora, maar ik gun het Ismael ook zo om zijn eigen stoere loopfiets te hebben. Nu hij ambassadeur van Strider Bikes wordt, dan dit superschattige duo straks samen de eerste stappen zetten om te leren fietsen!”Ook de moeder van Roos, Bettina Bertsch is enthousiast: “We vinden het superleuk dat Roos is uitgekozen als Strider-ambassadeur. Ze houdt enorm van buitenspelen en zal het ongetwijfeld heerlijk vinden om straks rond te kunnen fietsen op haar eigen loopfiets.”

Het Amerikaanse loopfietsjesmerk Strider Bikes, dat in juni vorig jaar het Europese hoofdkwartier in Nederland vestigde, gaat deze maanden op zoek naar Strider-ambassadeurs tussen 1,5 en 4 jaar die willen leren fietsen. De terugkerende maandelijkse zoektocht heeft al plaatsgevonden in de provincies Drenthe, Noord-Brabant, Gelderland, Utrecht, Zeeland en Noord-Holland. In maart gaven tientallen ouders uit Zuid-Holland hun kinderen op voor het ambassadeursprogramma, waarbij de twee winnaars een gratis loopfiets en persoonlijke fietstips krijgen. Bovendien mogen ze automatisch meedoen aan de allereerste nationale Strider Cup die dit jaar wordt gehouden.