Goeree-Overflakkee - Ook CuraMare en Stichting Zijn roepen scholen en ouders op om kinderen een kleurplaat of tekening te laten maken voor kwetsbare ouderen. Door de nieuwe maatregelen rondom het coronavirus leven veel ouderen in deze tijd geïsoleerd thuis en kunnen geen bezoek ontvangen. Gelukkig zijn er al een hoop mooie initiatieven waardoor onze kwetsbare ouderen toch een beetje kunnen genieten van de dag. Zo zijn er bijvoorbeeld 80.000 tulpen op de woonzorglocaties van CuraMare bezorgd, bieden muzikanten aan buiten op te treden en hebben kinderen knutselwerkjes gemaakt. Lees hieronder verder.

Geef kleur!

CuraMare en Stichting Zijn roepen scholen en ouders op om hun kinderen een mooie tekening of kleurplaat te laten maken voor de geïsoleerde ouderen. Dat geeft letterlijk en figuurlijk kleur aan hun dag! Een kleine moeite maar een groot gebaar, wat enorm gewaardeerd wordt door de bewoners.

Hoe en waar kunnen ze worden ingeleverd?

Alle kleurplaten en tekeningen mogen afgeleverd worden bij het kantoor van Stichting Zijn en de woonzorglocaties bij u in de buurt. Ze mogen worden opgestuurd, of in de brievenbus worden gedaan op de volgende locaties:

Kantoor Stichting Zijn
Juliana van Stolbergenlaan 19
3241 XC Middelharnis

Geldershof
Polderweegje 2
3247 KE Dirksland

Wijkcentrum Middelharnis
Doetinchemsestraat 27
3241 AA Middelharnis

Nieuw Rijsenburgh
Sperwer 271
3245 VP Sommelsdijk

Ebbe en Vloed
’t Getij 3
3255 TG Oude-Tonge

De Vliedberg
Vliedberglaan 100
3253 VT Ouddorp

'T Spectrum
Amaliapad 13 t/m 67
3251 AA Stellendam

Conform de RIVM richtlijnen worden tekeningen en kleurplaten bewaard voor verspreiding.

Tekst CuraMare