Goeree-Overflakkee - "Doe mee met de lokale actie tegen de sociale gevolgen van Corona op Goeree-Overflakkee!" De Coronacrisis grijpt om zich heen. Iedereen blijft zoveel mogelijk thuis en beperkt sociale contacten tot een minimum om de verspreiding van het Coronavirus in te dammen. In deze tijd hebben oudere en kwetsbare mensen het zwaar. Ze maken zich misschien zorgen of voelen zich eenzaam. Om de dreigende eenzaamheid in te dammen en saamhorigheid te stimuleren roept GOvoorelkaar, het vrijwilligersplatform van Goeree-Overflakkee, op om elkaar een handje te helpen. Lees hieronder meer en help mee!

Acties G-O

Matchmaker Aukje Goedegebuure: ‘We starten én verzamelen alle acties die je de komende vanaf de bank of op gepaste afstand kunt doen om te helpen. Bijvoorbeeld bellen met ouderen, een boodschapje halen voor iemand of een potje schaken via de app. Dit is de tijd om er voor elkaar te zijn (al is het op afstand), de tijd om de kracht van vrijwilligerswerk te laten zien. Samen staan we sterk tegen Corona’.

GOvoorelkaar verzamelt alle hulpvragen en -aanbod op Goeree-Overflakkee op één plek. Zo maken ze de kans het grootst dat hulp gevonden wordt. Want dat is nodig! Jij doet toch ook mee?

Hulp nodig?

Heb jij hulp nodig? Iemand die een boodschap voor je haalt, of een lekkere maaltijd voor je kookt? Of heb je gewoon behoefte aan een praatje? Plaats je hulpvraag dan op GOvoorelkaar en kom snel en veilig in contact met vrijwilligers. Hulp vragen voor een ander mag natuurlijk ook!

Hulp aanbieden?

Wil jij jouw hulp aanbieden? Bekijk dan de lijst met hulpvragen op GOvoorelkaar.nl/coronahulp en vind een vrijwilligersklus die bij jou past! Ben je niet zo handig met computers, websites of techniek in het algemeen maar wil je toch graag helpen of hulp vragen? Neem dan contact op met onze matchmaker Aukje. Zij zit van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 16.30 uur klaar om je telefonisch te helpen. Ze is bereikbaar op telefoonnummer 06 86 88 79 80, maar mailen mag natuurlijk ook: info@govoorelkaar.nl

"Mogen we op jouw inzet rekenen? Samen staan we sterk tégen Corona!"

govoorelkaar.nl/coronahulp